PanoGraph - panoramic photographs by Tamas D.Varga A MAGYAR PANORÁMAFOTÓ és IMMERSIVE MÉDIA OLDAL


My statusWorld of PanoramicsA PanoGraph Kft. magas színvonalon
és a legújabb technológiát alkalmazva készít
nagy felbontású panorámákat, minőségi virtuális túrákat.
Oldalaink áttekintésével
Ön is megbizonyosodhat arról, hogy a panoráma formátum és az alkalmazott technológia
miképpen válhat az Ön üzlete számára is előnyössé.

GeoPAN

Pan2PDF marketing tool

RÓLUNK

A PanoGraph Kft. 2005 decemberében alakult az eCompany.hu utódjaként, amely a magyar piacon elsőként 2000-ben jelent meg professzionális panorámafotó és virtuális túra szolgáltatóként.

Partnerünk a 360 Art Kft. Ez a könyvkiadó panorámafotó albumok kiadására specializálódott.

A PanoGraph különlegesen hangulatos felvételei bemutatják Budapest és Magyarország tájait, embereit és kultúráját, valamint néhány távoli egzotikus tájjal és kultúrával is megismertetnek.
Emellett minőségi internetes megoldásokkal szolgálunk, amelyek hatékony internetes prezentációkkal ügyfeleink bevételeit növelik.

A PanoGraph kidolgozott egy különleges eljárást a felvétel készítéstől, a szerkesztésen, panorámafotók összeállításán keresztül a megjelentetésig és kiadásig amely mindenekelőtt magában foglalja a lehető legmagasabb minőségű és felbontású hengeres és gömbpanoráma felvételek előállítását.

A minőségi felvételek készítése mögött természetesen fejlett technológiai háttér és szakmai tapasztalat van.

További információkért tekintse meg referenciáinkat és ne feledje megtekinteni http://worldpanoramastock.com/panoráma stock fotóinkat.

Az elmúlt évek során sokat tanultunk a Google-tól, és számos jól optimalizált, sikeres weboldalt hoztunk létre. Ahogyan kereső óriás csendben útjára indította a Hummingbird (Kolibri) névre keresztelt kereső algoritmus változtatást, mi is elindítottuk weboldal és kereső optimalizálási szolgáltatásunkat.
Tekintse meg új oldalunkat, ahol számos eszközzel ellenőrízheti weboldalát, majd ha mélyebbre szeretne ásni és megtudni, hogy weboldala megfelel-e a legfrissebb webmester irányelveknek, jól teljesít-e bizonyos kulcs kifejezésekre, és hogy vele elérheti-e célját, akkor kérje díjtalan weboldal elemzésünket ide kattintva >>>

Cégadatok: Név: PanoGraph Kft. (Ltd)
Cégjegyzéksz: 19-09-517089
Cím: 8283 Káptalantóti, Badacsonyi u. 27.
Adószám: 13644947-1-41
EU adószám: HU13644947
Mobil: +36 209 441 207
Küldjön

Általános szerződési feltételek (ÁSZF) >>>

KI VAN a fényképezőgép MÖGÖTT? >>>

On a panoramic assignment in Vietnam
D.Varga Tamás évtizedekkel ezelőtt kezdett a fekete-fehér fotográfia rejtelmeibe merülni, mialatt pedagógusként tevékenykedett. Ezt követően egy multinacionális cégnél töltött be értékesítési és marketing pozíciókat. Míg sokakban felmerül, hogy ott kellene hagyni az íróasztalt, csak keveseknek adatik meg, hogy középkorúan sikeres fotós karriert építsenek több évtized irodai munkával a hátuk mögött.
Felismerve a vizuális prezentáció jelentőségét a digitális korban, a fekete-fehér filmes fotográfiát digitálisra cserélte (ezek után talán nem meglepő, hogy a "D" kezdőbetű a digitális rövidítése), s több internetes projekten dolgozott, weboldalakat szerkesztett, és virtuális túrákat készített.

Felfedezvén, hogy a panoráma térmegjelenítés nem csak az interneten alkalmazható sikerrel, Magyarországon elsőként kísérletet tett arra, hogy 360 fokos panoráma felvételeit album formájában kiadja. A Budapest 360° című panoráma fotó album sikerét a Hungary 360° kiadása követte.

Részlet a Hungary 360° album előszavából: "A korábban megjelent, nagy sikerű Budapest 360° című albummal, és ugyanúgy a Hungary 360° megjelentetésével nem titkolt célom volt, hogy a panorámafotó fogalmát újra definiálva annak új értelmezést adjak. Mert mit jelent a panoráma köznapi szinten? Széles látószögű, mély horizontú látvány. Ezzel ellentétben én úgy vélem, hogy nem kell hegytetőre állnunk ahhoz, hogy a minket körülölelő teret panoramikus egységként érzékeljük. A 360 fokos térben érinthető közelségű tárgyak és a horizontba vesző elemek keltette összkép adja a tökéletes kompozíciót számomra."

Egyfajta virtuális világban létezve az motiválja, hogy különleges panoramikus látványokat alkossson és azokat megoszthassa másokkal. Meggyőződése, hogy minden emberben rejtezik egy költő és hogy a természet maga a költészet. Panorámákká fűzött képsorozatokból alkotott haiku, szonett, vagy episztola az ő költészete és szinte vallásos áhitata.

Önmagát panográfusnak nevezi és folyamatosan azokat a témákat, helyszíneket keresi, amelyeket korábban senki nem fotózott meg olyan különleges szemszögből, ami csak a panoráma formátum sajátja. Manapság különböző projekteken dolgozik Magyarországon és Ázsiában, és felkérésre különleges fotózási feladatokat lát el.
D.Varga Tamás könyvei


Budapest 360 fokos panoráma album
Magyar - Angol
kiadás


Hungary 360 fokos panorámafotó album
Magyar - Angol
kiadás

Budapest 360 fokos panoráma album kínai nyelven
Kínai - Angol
kiadás

Beijing 360 panoráma fotóalbum
Kínai - Angol
kiadásMég több
panorámafotó album>>>

Panavue image assembler